Over ons Averinox

Averinox ontwikkelt en levert producten voor uw industriële behoeften, met minimale leveringstijden en met kosteneffectieve oplossingen.  Averinox levert oplossingen voor:

▪  Ontwatering & droging van vele vloeistofstromen tot een droge stof gehalte van > 80%.

▪  Vele filtratievraagstukken, uiteenlopend van groffe voorfiltering tot submicron filtratie.

▪  Support en wapening van industriële producten, van kathodische beschermingstapes tot vuurvaste wapening in cyclonen.

Wij hebben een 24-uur service team beschikbaar dat onmiddellijke assistentie  kan verlenen in allerhande situaties, zoals bij storingen in waterbehandelingsinstallaties, etc. waarbij cruciale onderdelen vervangen moeten worden.

Daarnaast verlenen we assistentie bij geplande en niet-geplande shutdowns in bijvoorbeeld de procesindustrie en voedingsmiddelenindustrie. We leveren dan specifieke onderdelen en we bieden onze diensten aan, waaronder bijvoorbeeld supervisies, inspecties en montages. Wij leveren daarnaast ook zeer ervaren engineers & monteurs (eventueel op basis van detachering) voor allerhande specialistische werkzaamheden.

Filterbaskets in productie Catalyst support mesh 24-uurs service-apparaat

Medewerkers van Averinox hebben meer dan 25 jaar ervaring in de toepassing van oplossingen en producten, veelal gemaakt uit draad en plaat, waaronder geweven gaas, geweven doek, gebreid gaas, gepuntlast gaas, gesinterde media, screens, filters, filtratie spiraal banden, band filters, filtratiedoeken, geextrudeerd gaas of netting, geperforeerde plaat, etc. De in-house expertise wordt aangevuld door co-productie samen met specifiek geselecteerde alliance partners.

Kwaliteit

Service en kwaliteit zijn uitermate belangrijk binnen ons bedrijf. Methoden om kwaliteit te waarborgen hebben vanaf de oprichting van Averinox deel uitgemaakt van de gehele bedrijfsvoering. Vanaf het begin is ondermeer het streven, te leveren aan industriële bedrijven, waaronder chemische en petrochemische industrieën. Een kwaliteitssysteem is een vereiste. Binnen Averinox hebben alle medewerkers deel uit gemaakt van het opzetten van een (interne) kwaliteitsystematiek, zoals vereist door het Kwaliteitsmanagement Systeem volgens, gecertificeerd door TÜV, volgens de NEN-EN-ISO 9001:2008 en VCA standaard. Deze normen verzekeren de klant van een consistente benadering van al zijn behoeften.

Geconfectioneerd gespannen filtergaas (frame) (Vlak)breimachine Draadspoelen

Missie

Onze missie omvat de volgende uitgangspunten:

  • Bijblijven met de laatste technologie en de beste & kostenbesparende oplossing aanbieden met een zo flexibel mogelijke levering, die minimale onderbrekingen garandeert en dus resulteert in een tevreden klant.
  • Voorzien in een allesomvattende prettige werk-aanpak, zodanig dat iedereen met respect wordt behandeld.
  • Diversiviteit omarmen als een essentiele component van onze business-filosofie.
  • De allerhoogste standaards toepassen in de aanpak van productie-methodes, inkoop en verkoopstrategie van onze diensten, producten en gefabriceerde materialen.
  • Erkenning dat winst essentieel is en bijdraagt aan toekomstig succes.

terug naar boven

Ons laatste nieuws

Averinox B.V.
Rode Ring 49N
1566HR Assendelft
The Netherlands
T. +31 (0)75- 890 8700
E. mail@averinox.com